Werkwijze

Je kunt telefonisch of via email een afspraak maken, ik zal je naam, telefoonnummer en je emailadres opvragen. Vervolgens stuur ik je het anamnese formulier toe die je zo volledig mogelijk dient in te vullen. Uiteraard zullen je gegevens en ook de gesprekken en behandelingen vertrouwelijk behandeld worden.

Bij de eerste afspraak maken we kennis met elkaar, ik vertel wat ik doe, hoe mijn werkwijze is en van jouw wil ik graag de reden van de afspraak weten (de zorgvraag). We nemen samen het anamnese formulier door. Indien noodzakelijk of gewenst wordt er een onderzoek uitgevoerd naar de beweeglijkheid van het lichaam.

Van daaruit stel ik een behandelingsplan op en worden de verwachtingen en het einddoel besproken. In het behandelingsplan bepaal ik tevens hoeveel behandelingen ik denk nodig te hebben. Mocht mijn expertise niet toereikend zijn voor jouw zorgvraag of twijfel ik bij mogelijke medische contra-indicaties, dan verwijs ik je door naar de huisarts, specialist of therapeut met een andere discipline.